Play Poker | Free Download

NemID – JavaScript information om indstillinger

Din browser skal bruge JavaScript for at køre NemID. For at slå JavaScript til, skal du følge instrukserne for din browser.

Når du har foretaget ændringerne, skal du prøve at logge ind igen.

Mozilla Firefox (3.6-8.0)

1. Vælg Værktøjer fra topmenuen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Indhold fra topmenuen.
  4. Sæt kryds ud for Slå JavaScript til
  5. Klik OK.

Google Chrome (10-15.0)

1. Klik på skruenøglen i browserens toolbar.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik Under hjælmen.
  4. Klik Indholdsindstillinger i 'Fortrolighedssektionen.'
  5. Vælg Tillad alle sites at køre JavaScript i 'JavaScript'-sektionen.

Internet Explorer (6.0-9.0)

1. Vælg Værktøjer fra topmenuen.
  2. Vælg Internet-indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed-fanen.
  4. Klik på Brugerdefineret niveau.
  5. Kør ned, indtil du ser sektionen 'Scripting.'
  6. Under 'Aktiv Scripting,' vælg Slå til
  7. Klik OK.

Apple Safari (2.0 - 5.0)

1. Vælg Safari fra topmenuen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Sikkerhed.
  4. Sæt kryds ud for Slå JavaScript til

Husk, at opdatering af din browser eller installering af ny sikkerhedssoftware kan påvirke dine JavaScript-indstillinger. Det er en god idé at tjekke en ekstra gang, at JavaScript stadig er slået til, hvis du får problemer med NemID. Desuden, hvis din JavaScript-indstillinger er sat til 'Prompt', kan du få en advarsel om, at du er ved at downloade potentielt farlige scripts.

Hvordan tester jeg, om Java virker på min computer?

Hvordan installerer jeg den seneste version af Java?

Vælg styresystem:

Hvis du stadig har problemer med at se NemID, efter du har sikret, at JavaScript er slået til i din browser, skal du tjekke, om du har nogen personlig firewall eller anden sikkerhedssoftware kørende.

Specielle tilbud

Special Offers

PokerStars har særlige tilbud hele året, inkl. kontante præmier, pladser i live events og meget mere.

Sådan spiller du poker

How to Play Poker

Du finder pokerreglerne, begyndertips og dybdegående strategi i PokerStars' Sådan spiller du-sektion.

Spil om rigtige penge

Real Money

Foretag din første indbetaling og spil på PokerStars. Indbetalinger er hurtige og sikre.