Problemer med login

Følgende virker for mange med Internet Explorer som standardbrowser

Du skal aktivere Kompatibilitetsvisning. Således gør du:

1. Åbn Internet Explorer

2. Klik på Funktioner og vælg ”Indstillinger for kompatibilitetsvisning”.
- Bruger du Internet Explorer 10 eller tidligere finder du Funktioner som en topmenu i venstre side.
- Bruger du Internet Explorer 11 finder du Funktioner som et ikon (tandhjul) øverst til højre.

3. Skriv ”pokerstars.dk” under ”Tilføj dette websted” og klik ”Tilføj” .

Prøv at logge ind med NemID igen. Hvis dette ikke har hjulpet bør du fjerne ”pokerstars.dk” fra listen igen.

Skifte browser

Hvis ovenstående ikke hjælper, vil vi anbefale dig at benytte Google Chrome som din browser. Hent Chrome browser.

Når du kører NemID i Chrome kan det være du skal give tilladelse til at Java kan køre.
- Klik på ikon med rødt kryds oppe i browserlinjen.
- Vælg ”Tillad altid plugins på authenticate.pokerstars.dk”
- Klik på ”Fuldført”
Luk Chrome og PokerStars klient ned og start PokerStars klienten op igen. Herefter vil NemID køre.

Stadig problemer / Problemer med andre browsere end Internet Explorer

Kontakt os på support@pokerstars.dk

ER DU EN NY SPILLER?
DOWNLOAD DEN GRATIS POKERSOFTWARE

Download den gratis PokerStars-software og kom i gang. Det er nemt og hurtigt.

Play Poker

Sådan downloader du pokersoftwaren