Freeroll-turneringer

En freeroll er en turnering uden adgangsgebyr. Du kan måske lide dem, hvis du kan lide at spille poker gratis, og stadig få en chance for en rigtig penge præmie.

For at finde dem i lobbyen, brug desktop softwaren:

1. Vær sikker på at du vælger ”Real Money” sektionen af lobbyen.
  2. Vælg fanen ”Tourney".
  3. I buy-in-filteret skal du vælge "Freeroll".

Eller hvis du bruger en mobilenhed:

1. Vælg ”Turnering” i hovedlobbyen.
  2. Tryk på blyant ikonet
  3. Vælg ”Se spil
  4. I buy-in-filteret skal du vælge "Freeroll".

Hvis efter du har sat dine filtre, ingen turneringer vises, så er der ingen turneringer, der matcher dine valgte kriterier.

Bemærk, at freeroll-turneringer er forskellige fra play money-turneringer, og at registreringen, uden omkostninger, kan være underlagt andre krav.