Indbetalinger og Udbetalinger: Kundeservice

Vi tilbyder stadig kundeservice 24/7 via vores Kundeservice-kontaktformular.

Et link til formularen kan findes som følger:

• Website: Klik på Hjælp & Kundeservice, derefter under Kontakt kundeservice vælg Kontakt os
  • Desktop: Klik på Hjælp menuen derefter Kontakt kundeservice
  • Mobil app: Tryk på knappen Menu (Android) eller Mere knappen (iOS), gå til Indstillinger og værktøjer, tryk på Kundeservice derefter Kontakt kundeservice.

Når du har formularen åben, følg disse trin:

1. Vælg kategorien og underkategorien af problemet, som man har brug for assistance med.
  2. Indtast emnelinjen, og giv alle de relevante informationer.
  3. Klik på Send.

Vores Betalingsafdeling sigter efter at vende tilbage til dig indenfor tre timer.

Sager er besvaret i den rækkefølge de er modtaget i. Vi beder dig om at have tålmodighed, og råder om at sende samtlige anmodning for den samme sag kun forsinker vores svar.