Annoncering: En høj volume af anmodninger - (klik/tryk her for flere detaljer)

Søg Hjælp

Indtast et søgeord eller en kort sætning angående dit spørgsmål i feltet herunder, så vises de mest relevante artikler.

Søg

Gendan et glemt password

For at nulstille dit password, skal du følge disse trin:

Desktop software

Åben vores software og klik på Log ind, derefter Glemt Password.

Mobil app

Åben vores app og klik på Glemt Password (IOS klik på Log ind først)

Derefter indtast din e-mailadresse eller Stars-ID og klik på Send. Du vil modtage e-mail med yderligere vejledning.

På dette tidspunkt kan du desværre ikke nulstille dit password fra vores hjemmeside:

Hvis du ikke modtager en e-mail fra os indenfor få minutter, eller har andre spørgsmål. Så kan du vælge Glemt Password igen og derefter Kontakt os for at åbne kontakt kundeservice formularen.

Når formularen er åben, venligst følg disse trin:

1. Indtast din e-mailadresse.
  2. Vælg dit foretrukne sprog.
  3. Udfyld emnelinjen og send mindst tre af de anmodede detaljer.
  4. Når du er færdig, klik på Send.

Husk for at beskytte spilletsintegritet, og spillernes kontosikkerhed, kan du ikke åbne en ny konto, hvis du har glemt din password.