Kort: Udbetalingsinstruktioner (Visa)

For at bekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, venligst log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

Visa udbetalingsmuligheden vil kun være tilgængelig i Banken, hvis du har indbetalt mindst én gang med det kort inden for de sidste 12 måneder.

Vigtigt:

• Midlerne bliver automatisk sat ind på det samme kort, du brugte til din seneste kortindbetaling.
  • Midlerne bliver automatisk vekslet til den samme valuta, du brugte ved din sidste kortindbetaling.
  • Hvis kortet, der bliver valgt af systemet til at modtage din automatiske udbetaling, ikke længere er gyldigt, skal du annullere din anmodning og skrive til os.
  • For at udbetale til et nyt kort skal du først indbetale med det.

For at anmode om en kortudbetaling, følg disse trin:

1. Gå til Banken og vælg fanen Udbetal.
  2. Indtast dit udbetalingsbeløb og vælg Udbetal/Næste knappen.
  3. På den næste skærm, vil du blive notificeret hvis du har nogle ventende automatiske udbetalinger, og betalingsmetoderne tilgængelige for udbetaling af ethvert beløb.
  4. Hvis du ikke har nogle automatiske udbetalinger, blot vælg korttypen du ønsker og indsend din anmodning.

Din anmodning bliver gennemset inden for 72 timer og indsat på din konto i løbet af 10 hverdage.