Annoncering: Seneste tekniske problemer - (klik/tryk her for flere detaljer)

Søg Hjælp

Indtast et søgeord eller en kort sætning angående dit spørgsmål i feltet herunder, så vises de mest relevante artikler.

Søg

Kort: Opdatere dine kortoplysninger

Hvis du har brug for at opdatere oplysningerne af dit nuværende registreret kort (f. Eks udløbsdato, foretrukken valuta, osv.) eller vil registrere et nyt et, blot gå til vores Bank og lav en indbetaling med den.

Hvis dit gamle kort vises som din Hurtig Indbetaling, skal du vælge Flere betalingsmetoder, så du kan indtaste dine nye kortoplysninger.

For du indsender din indbetalingsanmodning, vil du også have disse muligheder:

• Gør dette til min Hurtig Indbetaling-konto Vælg denne boks, for at gøre dit kort til din foretrukken mulighed for fremtidige Hurtig indbetalinger.
  • Gem betalingsoplysninger: Vælg denne boks for at tilføje dit nye kort til listen af Tidligere brugte metoder.

Hurtig Indbetaling

Hvis du bruger den desktop version af vores software og ser en liste af Tidligere brugte metoder, når du klikker på Indbetal, vil du have følgende muligheder:

• Indbetal: Klik her for at bruge en Tidligere brugt metode for at færdiggøre din indbetaling.
  • Fjern: Klik her for at slette en Tidligere brugt metode fra dette vindue (metoden kan stadig bruges i fremtiden).
  • Andre betalingsmetoder: Klik her for at se alle andre indbetalingsmuligheder tilgængelig for dig.
  • Hurtig Indbetaling muligheder: Klik her for at undersøge og redigere din foretrukken metode og beløb for Hurtig Indbetaling.

Tidligere brugte metoder