Søg Hjælp

Indtast et søgeord eller en kort sætning angående dit spørgsmål i feltet herunder, så vises de mest relevante artikler.

Søg

Kort: Opdater kort infromationerne og registrer et nyt kort

Hvis man har brug for at opdatere informationer af ens nuværende registrerede kort, såsom udløbsdatoen, eller vil gerne registrere et ny kort i vores system. Alt hvad man skal gøre er at lave en succesfuld indbetaling med det.

  1. Besøg vores Bank.
  2. Klik på Indbetal.
  3. Vælg det type af kort man ønsker at bruge.
  4. Undersøg ens nuværende indbetalingsgrænse og klik på Indbetal.
  5. Indtast de ønskede kort informationer.
  6. Indtast dit ønskede indbetalingsbeløb.
  7. Klik på Bekræft.

Feedback

Besvarede denne artikel dit spørgsmål?

Relaterede Hjælp-artikler

Ansvarligt spil

Responsible Gaming

Vi har forpligtet os til ansvarligt spil, og bestræber os på at sikre en fornøjelig og positiv spiloplevelse.

Support FAQ

FAQ

Vores kundeserviceafdeling har lavet en liste med ofte stillede spørgsmål og tilhørende svar.

Pokerspils-FAQ

faq games

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man spiller poker på PokerStars.

Særlige tilbud

Special Offers

PokerStars har særlige tilbud hele året, inkl. kontante præmier, pladser i live events og meget mere.

Sådan spiller du poker

How to Play Poker

Du finder pokerreglerne, begyndertips og dybdegående strategi i PokerStars' Sådan spiller du-sektion.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på PokerStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.