Kort: Slet/opdater dine kortoplysninger

Det er ikke til at undgå at skulle ændre kortoplysninger online. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt for dig.

Så hvis du vil tilknytte et nyt kort eller bare vil opdatere nogle af dine nuværende oplysninger (f.eks. udløbsdato og foretrukken valuta), skal du gå til vores Bank og lave en indbetaling.

Hvis dit gamle kort vises som din Hurtig Indbetaling-metode, skal du vælge Flere betalingsmetoder, hvorefter du kan indtaste dine nye oplysninger.

Før du indsender denne indbetalingsanmodning, får du tre muligheder:

• Gør dette til min Hurtig Indbetaling-konto: Sæt kryds i dette felt for at bruge dit nye kort som den foretrukne metode til Hurtig Indbetaling fremover.
  • Gem betalingsoplysninger: Sæt kryds i dette felt for at føje dit nye kort til Tidligere anvendte metoder

Hurtig Indbetaling

Hvis du bruger computerversionen af vores program og ser en liste over Tidligere anvendte metoder, når du klikker på Indbetal, har du følgende muligheder:

• Indbetal: Klik her for at bruge en tidligere anvendt metode til at indbetale.
  • Fjern: Klik her for at slette en tidligere anvendt metode i vinduet (metoden kan stadig bruges fremover).
  • Andre betalingsmetoder: Klik her for at se alle andre tilgængelige indbetalingsmetoder, som du kan bruge.
  • Hurtig Indbetaling-indstillinger: Klik her for at se og redigere metoden og beløbet for Hurtig Indbetaling.

Tidligere brugte metoder