GENEREL SUPPORT FAQ

Hvad er de primære forskelle mellem PokerStars.DK og PokerStars.COM? Jeg bor i Grønland og har en midlertidig konto. Der er gået næsten 30 dage, siden jeg åbnede min konto, men jeg har ikke fået sendt min dokumentation endnu. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg spille med folk fra andre lande? Kan jeg flytte min konto til .DK, hvis jeg har en udbetaling, der er blevet behandlet, men som jeg endnu ikke har modtaget? Kan jeg spille på min PokerStars.DK-konto, mens jeg er udenfor Danmark? Må jeg tale dansk ved bordene, når jeg spiller på PokerStars.DK? Jeg er en .COM/.NET-spiller. Hvordan downloader jeg .DK-softwaren? Opkræver I samme rake på PokerStars.DK som på PokerStars.COM?

ANSVARLIGT SPIL

Jeg har midlertidigt udelukket mig selv fra et andet site. Kan jeg så ikke spille på PokerStars? Jeg er midlertidigt selvudelukket fra PokerStars.COM. Hvornår kan jeg spille på .DK? Jeg har permanent lukket min konto på PokerStars.COM. Kan jeg spille på .DK? Kan jeg fastsætte mine egne Ansvarligt Spil-indbetalingsgrænser?

FLYTNING TIL POKERSTARS.DK

Jeg har en Mac og den automatiske opgradering af software virker ikke Hvordan flytter jeg til PokerStars.DK? Hvor gammel skal jeg være for at spille på PokerStars.DK? Jeg har forsøgt at indtaste mit CPR-nummr flere gange, men systemet accepterer det ikke. Hvad gør jeg? Jeg er ikke fysisk i Danmark eller Grønland lige nu (f.eks. på ferie i udlandet), kan jeg stadig flytte min PokerStars.COM-konto til PokerStars.DK? Min PokerStars.COM-konto er pt. registreret med en adresse i Danmark/Grønland, men jeg bor nu fast i et andet land. Hvor skal jeg spille? Kan jeg stadig spille på PokerStars' andre platforme, når jeg har flyttet min konto til PokerStars.DK? Hvordan ved jeg, at jeg har flyttet min konto til PokerStars.DK? Hvad sker der, hvis jeg annullerer flytningen midt i processen? Kan jeg stadig flytte til PokerStars.DK? Kan jeg stadig udbetale, inden jeg flytter til PokerStars.DK? Kan jeg overføre penge til en anden spiller, før jeg flytter min PokerStars.COM-konto til PokerStars.DK? Kan jeg stadig have mine penge stående i dollars ($)? Hvilke valutaer understøttes af PokerStars.DK-klienten? Mit spørgsmål er ikke blevet besvaret her, eller jeg ønsker ydeligere information.

VALIDERINGSFAQ - INTRODUKTION

Jeg har en eksisterende PokerStars.COM-konto; hvordan bliver jeg valideret? Hvem kan spille på PokerStars.DK? Jeg har en eksisterende dansk eller grønlandsk registreret PokerStars.COM-konto; kan jeg lave en ny PokerStars.DK-konto? Jeg ønsker ikke at spille om rigtige penge på PokerStars.DK; skal jeg stadig have valideret min konto? Jeg bor i Danmark eller Grønland og har ikke en eksisterende PokerStars.COM-konto. Jeg vil gerne spille på PokerStars.DK, hvad gør jeg? Hvilken valideringsproces gælder for mig? Jeg ønsker at spille i freerolls på PokerStars.DK; skal jeg stadig have valideret min konto?

ONLINE VALIDERING FAQ – KUN DANSKE STATSBORGERE PT. BOSAT I DANMARK

Hvem kan blive valideret online til at spille på deres PokerStars.dk-konto? Jeg er en dansk statsborger; hvad kræves der for at fuldføre online validering? Hvad er et CPR-nummer? Hvem har et CPR-nummer? Hvad er NemID? Hvem har et NemID? Jeg er en dansk statsborger, der pt. er bosat i Grønland; kan jeg gennemgå online validering? Jeg har gennemført online validering af min konto; skal jeg stadig sende en kopi af mit ID til PokerStars? Jeg er dansk statsborger og bosiddende i Danmark, jeg har et CPR-nummer, men jeg foretrækker manuel kontovalidering; er det muligt? Er der nogen andre måder, jeg kan bekræfte mine oplysninger? Er det sikkert at indtaste mine oplysninger? Jeg modtog en besked, der siger, at mit CPR-nummer er forkert, men det er ikke tilfældet; hvad gør jeg? Jeg har andre problemer med online validering; hvad gør jeg?

MANUEL BEKRÆFTELSE-FAQ – BORGERE OG INDBYGGERE I GRØNLAND SAMT IKKE-DANSKE STATSBORGERE I DANMARK MIDLERTIDIGE KONTI

Jeg har gennemført online bekræftelsen for min PokerStars.DK-konto; er det en ‘midlertidig’ konto nu? Hvornår bliver en PokerStars.DK-konto til en midlertidig konto? Hvad betyder ‘temporary’ kontostatus? Hvor lang tid har jeg til at bekræfte min midlertidige konto? Hvornår begynder tidsbegrænsningen for fuldførelse af kontovalideringen? Hvilke begrænsninger er der for midlertidige konti? Hvad sker der, hvis jeg når indbetalingsgrænsen på 10.000 DKK?

MANUEL BEKRÆFTELSE AF MIDLERTIDIGE KONTI (SÅDAN SENDER DU ID)

Hvilken type ID accepterer I? Godtager i udløbet ID? Jeg bor i Danmark/Grønland, men jeg har ikke noget dansk ID. Accepterer I udenlandsk ID? Skal jeg også sende en kopi af bagsiden af mit ID? Hvad er den bedste måde at sende mit ID til PokerStars? Hvilke andre måder er der at sende mit ID til PokerStars? Hvad sker der, når jeg har fuldført manuel validering?

'LUKKEDE' MIDLERTIDIGE KONTI

Min PokerStars.DK-konto er blevet lukket, da jeg ikke fuldførte den manuelle validering indenfor tidsfristen. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg genåbne en midlertidig konto, der er blevet lukket pga. manglende validering? Jeg fik ikke gennemført valideringen af min midlertidige konto indenfor tidsfristen, og den er nu blevet lukket. Kan jeg åbne en ny PokerStars.DK-konto? Hvis jeg ikke fuldfører valideringen af min midlertidige konto indenfor tidsfristen, hvad sker der så med de penge, jeg måtte have på min PokerStars.DK-konto, efter den er blevet lukket? Skal spillere med en lukket ‘midlertidig’ konto selv bede om en refundering af deres saldo, eller sker det helt automatisk? Hvis jeg anmoder PokerStars om at lukke min midlertidige PokerStars.DK-konto, før jeg fuldfører valideringen, og inden de 30 dage er gået, kan jeg så genaktivere min konto på et senere tidspunkt?