Sådan flytter du din konto

Det er nemt og hurtigt at flytte din konto

PokerStars har siden 1. januar 2012 haft licens i Danmark, og hvis du endnu ikke har flyttet din konto, kan du gøre det nu. Processen er simple og tager kun få minutter. Det eneste, du skal gøre, er at følge vejledningen på skærmen, når du logger ind på din konto, for at flytte til den nye software:

1. Flyt til PokerStars.dk: En pop-up dukker op, når du logger ind i .com-softwaren d. 1. januar. Klik blot på knappen “Flyt til PokerStars.dk”.
  2. Download softwaren: Du skal downloade vores PokerStars.dk-software. Klik “Opgradér software”.

Du skulle her efter være i stand til at benytte din PokerStars konto hos PokerStars.DK.

Efter du har downloadet softwaren

Når du har downloadet PokerStars.dk-softwaren og logget ind på din konto, skal du udfylde dine personlige oplysninger, inkl. CPR-nummer. Denne information er påkrævet af den Danske Spillemyndighed som del af vores licensaftale. VIGTIGT – de personlige informationer skal udfyldes korrekt for at bestå CPR-checket. Vi anbefaler, at du indtaster informationen PRÆCIST, som den står på dit sygesikringskort.

Spørgsmål om flytning af din konto

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du besøge Flytnings-FAQ'en.

Du er også velkommen til at skrive til vores kundeservice på support@pokerstars.dk.